English version Versión Español

gerard & paula
Welkom in mijn origami huis, genaamd Orihouse.

Dit huis is een onderdeel van de website Gerard & Paula, maar eigenlijk ben ik, Paula, de enige die zich ermee bemoeit. Gerard is wel de belangrijkste persoon in mijn leven en vergezelt me vaak op buitenlandse origami-trips.

Origami is sinds 1984 een hobby van mij. Maar pas vanaf 1997 heeft de origami mij "gegrepen". Nu gaat er bijna geen dag meer voorbij zonder te vouwen, te lezen of te schrijven over vouwen.

logo OSNMomenteel ben ik O.A.C.-er (Origami Activiteiten Centrum), geef ik incidenteel een cursus, heb ik een bescheiden winkel met origamipapier en ik was actief binnen de O.S.N. (Origami Sociëteit Nederland) als beheerder van hun website.

starsVoor privégebruik mag je alles in dit huis gebruiken, vouwen en uitprinten, maar ben je van plan iets ergens anders op het internet te zetten, of het verder dan privé te verspreiden, neem dan even contact met me op. Het is gemakkelijk om mij een emailtje te sturen of, als je geen beschikking over een emailprogramma hebt, iets in mijn gastenboek te schrijven. Voor het meeste zal ik graag bereid zijn toestemming te geven, maar je kunt je het misschien ook wel voorstellen dat het voor mij leuk is om te vernemen dat mijn ideeën gebruikt worden.

knotologyBovendien zijn er dingen in dit huis die niet van mij persoonlijk zijn, maar die ik met toestemming van de eigenaar publiceer. Wat daarmee wel en niet mag, kan ik natuurlijk niet alleen beslissen.

Je kan een blik werpen op de plattegrond (floor-plan) van het huis wanneer je verdwaald bent of iets specifieks zoekt.

Rest mij nog je veel plezier te wensen met je bezoek aan mijn huis. Ik sta open voor eventuele opbouwende kritiek.

Veel vouw- en surfplezier,
Paula.
Paula's Orihouse
Gerard & Paula